udobno stanovanje
Prijava
Lozinka

INDECO S.A. KORPORATIVNI PROFIL

INDECO Vizika i misija
Naša misija je biti vodeći dobavljač sistema sa kliznim vratima. Nastojimo poboljšati kvalitet života obezbedjujući prostor za odlaganje prilagodjen potrebama naših kupaca. Osiguravamo kvalitet na najvišem nivou, izdržljivost i estetiku naših proizvoda po pristupačnim cenama.

Osnovni podaci
INDECO je osnovan 1995
Broj zemalja u koje se izvoze INDECO proizvodi : 36
Broj ovlaštenih franšiza širom sveta : 360
Broj ovlaštenih franšiza širom sveta : 360
Broj INDECO salona u Poljskoj : 320
Broj ovlaštenih franšiza u Poljskoj : 360
Broj ovlaštenih franšiza širom sveta : 62
Broj zaposlenih : 53

Proizvodi
INDECO sistemi vrata čine osnovu za konstrukciju ormara, plakara i prostora za odlaganje. Oni se koriste u kancelarijama, spavaćim sobama, dnevnim boravcima, kuhinjama i kupatilima. Naša rešenja po meri uzimaju u obzir želje kupca dok se vodi računa o arhitektonskim zahtevima. Sa mnogobrojnim rešenjima za montiranje vrata, kao što su klizna, zakretna, sklopiva, sa vešanjem u mogućnosti smo da i najzahtevnije prostore iskoristimo na funkcionalan i estetski način.

Ponuda proizvoda
Mi pratimo trendove u uredjenju prostora. Širok spektar aluminijumskih i čeličnih profila i razne varijacije drveta, stakala, spojeva i ogledala osiguravaju da INDECO ormari unose i lični stil u svaki interijer. U proizvodnji profila mi se ne vodimo samo najvišim kvalitetom, nego i estetskim zahtevima, i kao takvi oni se mogu naći u odabiru boja i oblika inspirisanom trenutnim trendovima.

Podrška kupcima
Naši proizvodi dostupni su u prodaji kroz mrežu od preko 300 salona nameštaja u Poljskoj, i 60 salona širom sveta. Stručno osoblje može pružiti savet kada je u pitanju odabir materijala, završna obrada ili unutrašnje uredjenje Vašeg ormara. Naši katalozi služe kao dodatni alati za one koji traže inspiraciju. Početna poseta našem salonu vodi ka izradi projekta zajedno sa preliminarnim cenama. Sledeći korak je poseta od strane našeg tima kako bi se utvrdile tačne mere.

StudioINDECO
Razvili smo računarski program StudioINDECO kako bi našim kupcima obezbedili višestruki pristup dizajnu i cenama u elektronskom formatu. Zahvaljujući ovom računarskom programu, kupac je u mogućnosti da ne samo posmatra proces dizajniranja već da postane aktivan učesnik. 3D prikaz generisan od strane programa StudioINDECO omogućava vizuelizaciju kompletnog projekta, zajedno sa konačnom cenom.

Kvalitet
U našem stalnom nastojanju da dostignemo što  savršeniju tehnologiju izrade, veliku pažnju posvećujemo različitim standardima kvaliteta. Mi smo jedina Poljska kompanija u ovoj oblasti čiji proizvodi su napravljeni prema evropskom standardu EN 1527:2000. Naša posvećenost kvalitetu proizvoda podržana je novim procesima proizvodnje kao i stalnom obukom zaposlenih. Naš tim kvalifikovanih stručnjaka na polju izbora sirovina od renomiranih svetskih dobavljača rezultira proizvodima najvišeg kvaliteta. Naši proizvodi testirani su i potvrdjeni od strane Technical Building Instituta za upotrebu u gradjevinarstvu. INDECO sistemi vrata testirani su u kompletnom ciklusu od 50000 otvaranja i zatvaranja sa vratima težine 50kg.

Nagrade i sertifikati
Od početka naša pažnja bila je usmerena na kvalitet naših proizvoda i na nivo usluge koji pružamo našim kupcima. Naša posvećenost prepoznata je u vidu sledećih domaćih nagrada : Dobar proizvod 2011, Kompanija od poverenja 2012, Dobar brend 2010, Forbes Diamond nagrada 2010. Naši proizvodi postigli su i medjunarodne uspehe: INDECO sistem kliznih vrata dobio je nagradu kao najinovativniji proizvod na "Konferenciji za organizaciju unutrašnjosti kuće i ormara" u Austin-u, Teksas u februaru 2012. Naše ime možete naći na listi najvrednijih Poljskih brendova u Rzeczpospolita dnevnom editorijalu klasirano kao : "Poljski brend"

Domet tržišta
Naši proizvodi prepoznati su ne samo u Poljskoj nego i na stranim tržištima. Od 2004, konstatno proširujemo našu distribuciju u Istočnoj i Zapadnoj Evropi, Africi, i Južnoj Americi. Trenutno, INDECO proizvodi mogu se naći na tržištima kao što su Rusija, Nemačka, Ukrajina, Češka Republika, Madjarska, Rumunija, Hrvatska, Sjedinjene Američke Države i Skandinavske zemlje.

Construction and design H15.pl
(C) Copyright 2012 Indeco